Spændende leasing- og investeringsbiler på Strandvejen i Hellerup

Selected Car Group biler

Danskernes lyst til at eje en luksusbil, en sportsvogn eller en klassisk bil har aldrig været større. Derfor har tre inkarnerede bilentusiaster dannet en gruppe af virksomheder, der under fællesnavnet Selected Car Group kan hjælpe danskerne med at anskaffe sig præcis den bil, de drømmer om. To af virksomhederne i gruppen – Selected Car Leasing og Selected Car Investment – har netop åbnet en ny afdeling på Strandvejen 34 i Hellerup.

 

Nye muligheder med flexleasing

Det er Ulrik Larsen fra Asperup på Fyn, der er adm. direktør i de to virksomheder. Han er vokset op med premiumbiler og klassiske sportsvogne og var i 2009 blandt de første til at indføre den såkaldte flexleasing af biler – i dag kaldt leasing på periodeafgift – i Danmark. Det har ført til nummerplader på mere 1.000 premiumbiler og sportsvogne efter denne leasingmodel.

I Selected Car Leasings ejerskab er foruden Ulrik Larsen også Torben Østergaard Nielsen, indehaver af USTC-koncernen, og Bendt Wedell fra Wedellsborg/Frijsenborg.

 

En spændende investering

Selected Car Investment er ejet Torben Østergaard Nielsen og udspringer af hans erfaringer fra opbygning af bilsamlingen Selected Car Collection. I kenderkredse er denne samling på næsten 200 biler af mærkerne Porsche, Ferrari, Mercedes-Benz, Lamborghini, Jaguar, Chevrolet Corvette m.m. den fineste af sin art i Europa. Det er den slags biler, der rådgives om som investeringsobjekter hos Selected Car Investment. Til det siger Torben Østergaard Nielsen: ”Flere af de biler, jeg har investeret i gennem årene, er steget så meget i værdi, at de uden tvivl kan konkurrere med både smykker, kunst, vin og mange aktier. Det er i mine øjne en overset, men meget interessant form for investering, som vi nu også vil tilbyde i København og omegn”.

Selected Car Group har hovedkontor i to nye, topmoderne bilhuse på Stensgårdvej i Middelfart med facade ud mod motorvej E20. Til Selected Car Leasing i Hellerup-afdelingen er ansat Torben Bille Olesen som leasingkonsulent. Han kommer fra bilbranchen med stor erfaring fra såvel forhandler som fra importør.