Selected Car Group udvider

Blot to år efter åbningen af det markante bilhus ud til motorvejen ved Middelfart står Selected Car Group allerede overfor en udvidelse. Bilhuset er specialiseret i leasing af biler i premium segmentet samt salg af eksklusive investeringsbiler, og forretningen har medvind, fortæller Ulrik Larsen, CEO for Selected Car Group:

“Vi er meget tilfredse med den øgede kundetilgang, vi har oplevet det seneste år. Det gælder både leasing- og investeringsbiler, men det er især sæsonleasing, hvor kunderne har både en sommer- og en vinterbil, der har vundet frem. Det indebærer, at flere og flere kunder efterspørger muligheden for, at vi kan opbevare deres bil nummer to (eller tre!), og det øgede behov for plads imødekommer vi nu med udvidelsen.”

”Det nye byggeri, der forventes at stå færdigt ultimo 2019, vil kunne rumme yderligere 160 biler, og dermed er vi godt rustet til vores ekspansionsplaner”, tilføjer Ulrik Larsen, der ikke forventer, at udvidelsen kommer til at påvirke den daglige drift. Tværtimod bugner bilhuset allerede nu af cabrioleter til både leasing og investering, der senere på året vil kunne finde vej tilbage til sikker opbevaring i de nye lokaler.

Udvidelsen af bilhuset går i gang i april og bliver på 2200m2. Selected Car Leasing og Selected Car Investment kommer dermed til at råde over i alt 5450m2 udstilling, kontor, klargøring og opbevarings-faciliteter.