Selected Car Collection donerer til Knæk Cancer

Det årlige Knæk Cancer fundraiserarrangement blev igen i år en stor success, da Danmark fik samlet hele 146 millioner kroner ind til bl.a. forskning i kræft, forbedrede behandlinger for patienter og genetisk analyse af blodprøver til optimerede diagnosticeringer af kræft fremover. Hele arrangementet kulminerede ved det årlige indsamlingsshow på TV2 d. 26 oktober 2019.

I år var dette med støtte fra Selected Car Collection (SCC), der deltog i en af aftenens auktioner ved Kolding Knæk Cancer. Her udloddede SCC et gavekort til en rundtur for 30 personer i en af Europas fineste kronologisk opbyggede bilsamlinger med dertilhørende champagne til en værdi af 20.000 kroner.

Dette blev et af auktionens højdepunkter og det vindende bud løb op i intet mindre end 60.000 kroner.

Gavekortet viste sig endda at være så populært, at Alexa Bruun Rasmussen fra auktionshuset Bruun Rasmussen forespurgte et ekstra gavekort fra SCC.

Derfor besluttede Flemming Rechnitzer, Commercial Director for SCC, at donere endnu et gavekort til auktionen, der bidrog med yderligere 50.000 kroner til indsamlingen.
Vi er utroligt stolte af, og glade for, at interessen for vores aktiviteter hos Selected Car Collection kunne bidrage med intet mindre end 110.000 kroner til en god sag, og som Flemming siger: “Nu ved i også hvad markedsprisen er for fremtidige events hos SCC”.